Maakt u een keuze uit één van onze diensten voor meer informatie:

 Verzekeringen / Assurantiën
 Hypotheken
 Financiële planning
 Fiscaal advies
 Regiobank
 Downloads
■  Mijn NH 1816 Polis

 

 Of neem hier direct contact op met Kuil Hypotheken en Verzekeringen te Stadskanaal


Enkele recensies: 

“Helder, attent, snel & goed te bereiken”

Duidelijke uitleg over financien en kosten, adequate reactie op vragen en onduidelijkheden. op initiatief van kantoor krijgen we tips als er nieuws oid is. werkt in ons voordeel. klein kantoor waar men ons en onze situatie kent.Oostindjer

“Flexibel, duidelijk & begrijpend “

“Wij hebben ons hypotheek advies gekregen van Kuil Hypotheken & Assurantiën. Dit gesprek hebben we als zeer prettig ervaren. Kuil Hypotheken & Assurantiën geeft een helder en duidelijk advies. Zelf hadden wij geen verstand van hypotheken en alles wat er verder bij komt kijken. Kuil Hypotheken heeft ons alles uitgelegd op een begrijpbare manier. Verder is het contact met Kuil Hypotheken heel persoonlijk en altijd flexibel in te plannen. Een afspraak op kantooruren is voor ons niet handig omdat we allebei werken. Hier hebben we altijd een passende oplossing voor gevonden. Naast ons hypotheekgesprek hebben we ook onze verzekeringen nu geregeld bij Kuil Hypotheken. Dit hebben we gedaan zodat we nu maar een contactpersoon hebben. Het telefonisch contact met Kuil Hypotheken & Assurantiën is verder niks op aan te merken. Vaker dan één keer gaat de telefoon nooit over. Je wordt zeker niet van het kastje naar de muur gestuurd. Wij zouden Kuil Hypotheken & Assurantiën zeker aanraden.

Gerko en Gina

“Super geregeld allemaal “

Alles wordt super geregeld.Je kunt altijd binnenlopen met een vraag ,probleem of wat dan ook.En altijd onder t genot van een heerlijk kopje koffie.Een echte aanrader

Bos

“Persoonlijk duidelijk”

“Persoonlijke benadering, daar houden wij van. Duidelijk verhaal, goed te begrijpen voor leken. Afspraken worden nagekomen!!.

Beukema

“Eerlijk, duidelijk en transparant hypotheekadvies “

Er word echt tijd genomen om de situatie in kaart te brengen En er word goed geluisterd naar je wensen en gekeken naar wat goed is voor je situatie. Duidelijk advies goed gecommuniceerd korte lijnen waardoor dingen niet mis gaan en snel geregeld kunnen worden. Tussendoor steeds evaluaties of alles nog voldoet aan je verwachting en wensen. We weten nu precies waar we aan toe zijn. We zijn met een safe gevoel onze hypotheek aangegaan. Een aanrader!!!

Jelle & Petra Alkema.

“Super duidelijk “

Wij als starters waren op zoek naar een goed hypotheekadvies en kwamen via de makelaar bij Kuil Hypotheken terecht. We zijn goed geholpen en kregen een duidelijke uitleg. Nadat we keuze hadden gemaakt werd alles goed en snel geregeld. Voor ons echt een aanrader!Patrick & Kirsten.